Kaakkois Ralli 2002

25.5.2002

Ensimmäinen kisa sitten edellisen. Taukoa tuli jonkun verran ja ajettukkaan ei oltu ennen kisaa kuin kaksi kertaa 5km harkka ek. Mutta näyttää sopivan minulle tuo ajamatta oleminen, ei minkäänlaista ongelmaa ajotuntuman kanssa, hirmu innolla vaan kisaan mukaan!

Kyseessähän oli vain kolmen pätkän kisa meille, historicit ajoivat sitten vissiin kuusi pätkää. Me ajettiin ne ekat kolme. Ja ykkösellä tuli luokkapohjat ja yleiskilpailussakin ihan hyvin. Kakkosella luokkapohjat ja yleiskilpailussakin erinomaisesti, vain kaksi Mitsubishiä ja Petri Kumpulainen olivat meitä nopeampia kakkosella. Se meni siis hyvin.

No kolmosella olikin tie hieman heikommassa kunnossa ja yritin pitää auton erossa kaikista isoista kivistä joita tiellä oli mutta joissain kohdin sitä vain ei voinut välttää. No sitten yhden huomio vasurin jälkeisessä oikeassa auto vain pysähtyi! Oikean etujarrusatulan toinen pultti oli irronnut ja jarrusatula otti sitten vanteeseen kiinni ja esti sen pyörimisen. Ja sitten kun vian huomasi niin oli myöhäistä enää mitään tehdä, etenkään kun ei oikein voinut mitään tehdä. Vaikka tulos olikin keskeytys niin ainankin vauhtia riitti tauonkin jälkeen, se oli kiva huomata.