Ufo tarjosi kaakaon

20.5.2003
Nyt oli sitten vuorossa kotikisa, kisa jossa lopulta oli tuttuakin tietä, tosin vain kolmella pätkällä joista ei edes viimeiselle asti päästy. Syyhän on se vanha tuttu, tosin tällä kertaa tykkäisin ajatella että vaikka toki syy oli oma mutta että ei tavallaan.. No meiltä tosiaan puuttui kolmos ja nelosvaihteet mutta eihän sitä nyt silti olisi tarvinut puun ympärille kietoa.

Aloitettiin kisa ykkösellä oikeasti varovasti ja tästä todisteena yhdenneksitoista nopein aika. Kakkonen olikin tutumpaa tietä ja taisimme siellä olla kolmansia, viitisen sekuntia Riku Sepän pohjista jääneenä. Nousimme tässä vaiheessa muistaakseni jo neljänneksi. Kolmoselle vaihdoimme paremmin olosuhteisiin sopivat renkaat alle ja taisimme samantien tippua kuudenneksi.

Sitten olikin vuorossa tunnin tauko Heituinlahdella ja sieltä neloselle lähtiessämme ikkunat menivät kovasti huuruun ja trippi lakkasi toimimasta. Pätkälle lähdettyämme hetken päästä ikkunat menivät aivan umpeen ja kolmosvaihde alkoi pomppimaan pois päältä. Perhana. Siellä jäimmekin sitten oikein tukevasti. Vitosen alussa hävisi heti kolmos ja nelosvaihteet, simpura. Sitten lopulta kajautimme maailman kovimpaan puuhun, Suomalaiseen Koivuun niin että tuntuu.

Nyt edessä lähinnä pitkä kilpailutauko.

[KUVIA KILPAILUSTA] | [VIDEO KILPAILUSTA]