SM O.K. Auto-ralli

17.7.2005


Valkeakosken SM-ralli jäi valitettavasti osaltamme väliin, Ranta Sprintissä sattuneen moottorivaurion johdosta. Valkealan seudulla ajetussa SM O.K. Auto-rallissa olimme jälleen viivalla ja ensimmäiselle erikoiskokeelle olisimme mieluusti toivoneet 2 minuutin lähtöväliä edellä ajavaan nähden, mutta emme saanet ja kärsimme.

Ensimmäisen erikoiskokeen loppupäässä etenemisemme pysähtyi pölymuuriin, emme nähneet mitään joten löysäsimme jotta taas näimme. Ja kun taas yritin vähän ajaa, oli edessämme sama pölymuuri ja tällä kertaa pölyn seasta näin metriä ennen kohtaamistamme aivan karsean kiven vasemman puoleisessa urassa, johon osuimme ja se rikkoi vasemman eturenkaan.

Kotvan kuluttua automme ei vaan kääntynyt, vaikka tein kaikkeni, että kurssia olisi saatu muutettua. Osuimme tien reunassa olevaan kiveen joka väänsi tukivarren sellaiseen kuntoon että ajaminen oli keskeytettävä. Ja me keskeytimme täten ajamisen.

Tässä täytyy nyt katsoa kahdella jäljellä olevasti SM-rallista, että josko ne ajaisimme. Mutta aika hölmöläisen hommaahan se olisi jatkaa tätä hölmöläisen hommaa, kun mikään ei onnistu. Mutta katsotaan, sanoi minä nyt.