Mäntsälän kapina

15.1.2003
Niin nyt on saatu kausi avattua ja paremmin kuin koskaan kukaan oikeastaan missään. No eihän tuo viides sija mikään hirvittävän hieno ole mutta on se ihan hyvä aloitus vallankin kun ottaa huomioon aiemmat suorituksemme. Päätin jo ennen kisaa että maaliin ajan vaikka sitten kuinka hiljaa, ja niinhän siinä kävikin.

Olosuhteet olivat lumimyrskyn ja useiden tiukkojen mutkien johdosta taktiikallemme otolliset ja maaliin tultuamme huomasimme olevamme viidensiä. Olihan meilläkin paikkamme joista olisi voinut auton suistaa kauaskin tieurasta ja vaikkapa raskain elkeinkin mutta tuuri tuntuu kääntyneen... Sekin puoli tavoitteeestamme että olisimme paras Astra täyttyi, kas kun vaan vielä viime kaudella se olisi tarkoittanut hieman parempaa sijoitusta.

Sama tuuri jatkui vielä sunnuntainkin puolelle jolloin ajettiin Iitin Tillolassa Valkealan UA:n järjestämä Sprint kilpailu, siellä minä hyvänä jätkänä vedin heti eka mutkassa hankeen. Onneksi nousi omalla vauhdilla eikä edes mennyt sinne syvään ojaan josta kuulin sitten varikolla. Toisella kierroksella paransin hieman mutta niin paransi Tomi Lanttakin joka sitten voittikin luokkamme n. kahden sekunnin erolla.

Tästä on paljon paremi aloittaa kausi kuin siitä jos joutuisi rakentamaan auton uudestaan.